Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

69. LAKSE CARPACCIO

Marineret tyndskåret laks med rucolasalat og citronolie

59 kr

70. INDBAGTE REJER

Dybstegte rejer

55 kr

71. VITELLO TONNADO

Tyndskåret kalvekød med tunsauce og rucolasalat

61 kr

72. AVOCADA E GAMBERTTI

Avokado med rejecocktail

61 kr

73. LUMACHE AL FORNO

Snegle med hvidløgssmør

55 kr

74. GAMRETTI ALL´AGLIO

Rejer i hvidvin og hvidløg garneret med ost

57 kr

75. COCKTAIL DL GAMBERETTI

Rejecocktail

57 kr

76. CALAMARI ALLA ROMANA

Dybstegte blæksprutter

51 kr

77. GAMBERONI DELLA CHEF

Marineret kæmperejer med hvidløg og tomatsauce

61 kr

78. PRESCIUTTO E MELON

Parmaskinke med melon og rucosalat

57 kr

79. CARPACCIO DI CARNE & RUCULA

Marineret tyndskåret oksemørbrad med pesto, oliven, rucolasalat og frisk parmasanost

69 kr

94. HVIDLØGSBRØD

Tomat, ost hvidløg, oliven og kapers

44 kr

95. HVIDLØGSBRØD

35 kr

96. HVIDLØGSBRØD

Med ost

40 kr

97. HVIDLØGSBRØD

Tomat, ost og parmaskinke

45 kr

Serveres med hjemmebagt brød

80. CREMA DI POMODORO

Tomatsuppe

47 kr

81. CREMA DU ASPARAGI

Aspargesuppe

47 kr

83. CREMA DI ARAGOSTA

Hummersuppe

55 kr