Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

69. LAKSE CARPACCIO

Marineret tyndskåret laks med rucolasalat og citronolie

79 kr

70. INDBAGTE REJER

Dybstegte rejer

75 kr

71. VITELLO TONNADO

Tyndskåret kalvekød med tunsauce og rucolasalat

84 kr

72. AVOCADA E GAMBERTTI

Avokado med rejecocktail

79 kr

73. SALMANE AFFUMICATE

Røget laks med rejer og sennepsdressing

75 kr

74. GAMRETTI ALL´AGLIO

Rejer i hvidvin og hvidløg garneret med ost

79 kr

75. COCKTAIL DL GAMBERETTI

Rejecocktail

79 kr

76. CALAMARI ALLA ROMANA

Dybstegte blæksprutter

73 kr

77. GAMBERONI DELLA CHEF

Marineret kæmperejer med hvidløg og tomatsauce

79 kr

78. PRESCIUTTO E MELON

Parmaskinke med melon og rucosalat

75 kr

79. CARPACCIO DI CARNE & RUCULA

Marineret tyndskåret oksemørbrad med pesto, oliven, rucolasalat og frisk parmasanost

89 kr

94. HVIDLØGSBRØD

Tomat, ost hvidløg, oliven og kapers

63 kr

95. HVIDLØGSBRØD

51 kr

96. HVIDLØGSBRØD

Med ost

57 kr

97. HVIDLØGSBRØD

Tomat, ost og parmaskinke

65 kr

Serveres med hjemmebagt brød

80. CREMA DI POMODORO

Tomatsuppe

63 kr

81. CREMA DU ASPARAGI

Aspargesuppe

59 kr

83. CREMA DI ARAGOSTA

Hummersuppe

69 kr