FORRETTER
PRIS
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
69. LAKSE CARPACCIO
Marineret tyndskåret laks med rucolasalat og citronolie
79 kr
70. INDBAGTE REJER
Dybstegte rejer
75 kr
71. VITELLO TONNADO
Tyndskåret kalvekød med tunsauce og rucolasalat
84 kr
72. AVOCADA E GAMBERTTI
Avokado med rejecocktail
79 kr
73. SALMANE AFFUMICATE
Røget laks med rejer og sennepsdressing
75 kr
74. GAMRETTI ALL´AGLIO
Rejer i hvidvin og hvidløg garneret med ost
79 kr
75. COCKTAIL DL GAMBERETTI
Rejecocktail
79 kr
76. CALAMARI ALLA ROMANA
Dybstegte blæksprutter
73 kr
77. GAMBERONI DELLA CHEF
Marineret kæmperejer med hvidløg og tomatsauce
79 kr
78. PRESCIUTTO E MELON
Parmaskinke med melon og rucosalat
75 kr
79. CARPACCIO DI CARNE & RUCULA
Marineret tyndskåret oksemørbrad med pesto, oliven, rucolasalat og frisk parmasanost
89 kr
HVIDLØGSBRØD
PRIS
94. HVIDLØGSBRØD
Tomat, ost hvidløg, oliven og kapers
63 kr
95. HVIDLØGSBRØD
51 kr
96. HVIDLØGSBRØD
Med ost
57 kr
97. HVIDLØGSBRØD
Tomat, ost og parmaskinke
65 kr
SUPPE
PRIS
Serveres med hjemmebagt brød
80. CREMA DI POMODORO
Tomatsuppe
63 kr
81. CREMA DU ASPARAGI
Aspargesuppe
59 kr
83. CREMA DI ARAGOSTA
Hummersuppe